Proefles

MAANDAG 12 JULI is er ‘s avonds om 20.00 uur in Sint Marten 83 ruimte voor een gratis proefles op afspraak. Het is van belang vóóraf telefonisch of via de mail aan te geven dat je erbij wilt zijn, in verband met de beschikbare ruimte. Is er nog plek ? Dan wordt er direct een “eigen” zitplaats voor je gereserveerd.

Heb je nooit Zenmeditatie in een groep beoefend en zou dit de eerste keer zijn ? Of ben je al min of meer vertrouwd met de basis en praktijk van het zitten op de Zenmanier en wil je de training weer oppakken ? In beide gevallen is het altijd prettig eerst een proefles bij te wonen. Je bent van harte welkom om met ons kennis te komen maken; natuurlijk houden wij ons hier strikt aan de RIVM maatregelen. Wil je graag leren mediteren, neem dan gerust even contact op – tel. 026 – 38 947 83 of 06 – 402.65.936. Ons adres is Sint Marten 83, Arnhem.

Deze fotoserie is gemaakt vóór de uitbraak van corona :

Is de cursus eenmaal aan de gang, dan is het altijd mogelijk om tussentijds je eerste stappen bij Zendo Arnhem te zetten, wanneer er plaats is. Voor wie al ervaring heeft met Zen : je kunt een keer gratis op proef meedoen wanneer er plaats is. Dus als je even opbelt of een mailtje stuurt, krijg je bericht.

Aanmelding:
Zendo Arnhem
Sint Marten 83
6821 BT Arnhem
Tel. 026 – 38 947 83
Email : info@zenarnhem.nl