Proefles

ELKE MAANDAGAVOND in OKTOBER en DONDERDAGAVOND 21 OKTOBER IS ER OP ONZE LOCATIE IN SINT MARTEN 83 EEN GRATIS PROEFLES. START : 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.45 uur.

Deelname is alleen op afspraak. Het is van belang vóóraf telefonisch of via de mail aan te geven op welk moment je er graag bij wilt zijn, in verband met de ruimte. Is er nog plek ? Dan wordt er direct een zitplaats voor je gereserveerd.

Heb je nooit Zenmeditatie in een groep beoefend en zou dit de eerste keer zijn ? Of ben je al min of meer vertrouwd met de basis en praktijk van het zitten op de Zenmanier en wil je de training weer oppakken ? In beide gevallen is het altijd prettig eerst een proefles bij te wonen. Je bent van harte welkom om met ons kennis te komen maken – neem gerust even contact op – tel. 026 – 38 947 83 of 06 – 402.65.936. Ons adres is Sint Marten 83, Arnhem.

Deze fotoserie is gemaakt vóór de uitbraak van corona :

Is de cursus eenmaal aan de gang, dan is het altijd mogelijk om tussentijds je eerste stappen bij Zendo Arnhem te zetten, wanneer er plaats is. Voor wie al ervaring heeft met Zen : je kunt een keer gratis op proef meedoen wanneer er plaats is. Dus als je even opbelt of een mailtje stuurt, krijg je bericht.

Aanmelding:
Zendo Arnhem
Sint Marten 83
6821 BT Arnhem
Tel. 06 – 402.65.936
Email : info@zenarnhem.nl